Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

A Green Fox Academy egy bootcamp Budapest belvárosában, ahol profi csapatunk segítségével 4 hónap alatt junior szintű szoftverfejlesztővé válhatsz. A képzés sikeres elvégzése után ráadásul segítünk első munkahelyed megtalálásában is, az elhelyezkedésre pedig garanciát vállalunk. Büszkék vagyunk rá, hogy 4 éves működésünk óta már több mint 400 végzett hallgatónk dolgozik az IT piacon.

Képzés részletei

Kurzus indulása: november 25.
Jelentkezési határidő: október 6.

Képzésünket azoknak ajánljuk, akiknek az az álmuk, hogy programozóvá váljanak. Azoknak, akik igazán elhivatottnak érzik magukat a karrierváltásra, és készek 4 teljes hónapot dedikáltan arra szánni, hogy junior szoftverfejlesztői tudást szerezzenek. Mi nem hiszünk a hagyományos, frontális oktatásban, ezért a Green Foxban gyakorlatorientált, projektalapú és mentori keretrendszerű képzésben vehetsz részt. Jelenleg 9 szakirány közül választhatod ki, mit tanulnál nálunk: Front-end, Back-end, Full-Stack, DevOps, Mobile, Desktop, Data Science, Test Automation, Embedded (beágyazott rendszerek). A kurzus során a készségfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért hallgatóinknak tréningeket és egyéni coaching alkalmakat is biztosítunk. A képzésen egyszerre több osztály indul, amelyek közül az egyik angol nyelvű, tehát külföldi hallgatók is csatlakozhatnak a kurzushoz. Büszkén mondhatjuk, hogy sikeresen végzett hallgatóink 90%-a elhelyezkedett.

Szakmai mentoraink többsége sokéves fejlesztői és jelentős oktatási tapasztalattal rendelkezik, de a lelkes új jelölteknek is lehetőséget adunk, ezért junior mentorok is bekapcsolódnak a Green Fox munkájába. Fontos mejegyeznünk, hogy hallgatóinkkal tapasztalt szervezetpszichológusok is foglalkoznak, aki dedikáltan softskilljeik fejlesztésén (pl.: prezentáció, csapatmunka, kommunikáció, stresszkezelés, önismeret, stb.) dolgoznak.

A képzésre történő bekerüléshez egy többlépcsős felvételi folyamaton kell részt vennie a jelentkezőnek. A képzés megkezdésének a középszintű angol nyelvtudáson kívül nincs előképzettségi feltétele. Diplomával rendelkezők előnyben részesülnek.

Árak:

  • Előfinanszírozás esetén: 990 000 Ft + Áfa
  • Utófinanszírozás esetén: 1 290 000 Ft + Áfa

Képző intézmény

Kapcsolat

Palotás Petra

E-mail cím:
Telefonszám:

Junior programozó képzés

E-mail Cím: hello@greenfox.academy
Telefonszám: +36703626323
Weboldal: http://www.greenfoxacademy.com
Facebook: https://www.facebook.com/greenfoxacademy

Junior programozó képzés