játékfejlesztés

A hobbim a munkám – Cégek, ahol játékfejlesztéssel foglalkozhatsz

Játékot fejleszteni? Ez talán minden gamer álma, sokan kifejezetten azért kezdenek bele a programozás tanulásába, hogy később a hobbijukból élhessenek. De vajon tényleg létezik ilyen álommunka? És tényleg olyan, mint a megvalósult álom? Nézzünk utána!

2018-07-11
informatikai biztonsági szakértő

IT szakmák a színfalak mögött: Mit csinál az informatikai biztonsági szakértő?

Szeretnél IT területen elhelyezkedni, de úgy érzed, a programozást nem neked találták ki? Semmi gond, rengeteg izgalmas szakma van még ezen kívül.

2018-07-04
e-sport

E-sport, az adat imádók sportja

Az elektronikus sport (E-sport) közösség 2017-ben már csaknem 385 millió embert jelentett világszerte. A népszerűség nem véletlen, hisz a sportág egy olyan robbanásszerűen növekvő üzleti terület, amely paradicsomi lehetőségeket kínál az adatelemzők számára.

2018-06-27
Gazdasági informatikus

Gazdasági informatikus feladata

A legtöbbek szemében a gazdasági informatikus olyan, mint az okos lány a mesében: infós is, meg nem is, közgazdász is, meg nem is… Főleg azok szemeznek ezzel a területtel, akiket vonzanak ugyan az IT bérek és lehetőségek, mégsem tudják magukat „kockaként” elképzelni.

2018-06-25
dolgozz itthonról

Dolgozz izgalmas, nemzetközi projekteken – itthonról

Miért mennek sokan külföldre? Vannak, akiket a fizetés vonz, másokat az új hely izgalma, és akadnak, akik a kihívások, a nagy volumenű projektek miatt döntenek úgy, hogy a határ túloldalán keresnek IT-állást.

2018-06-20

Neked fontos a segITség?

Fontos neked informatikusként a környezet védelme? A hátrányos helyzetűek támogatása? Szeretnél egy jobb világban élni, ahol az emberek odafigyelnek egymásra és segítenek a másiknak? Szeretnéd, ha a munkáltatód számára ezek ugyanolyan fontos értékek lennének, mint neked?

2018-06-14