Visszanyal a fagyi – IT-s fejvadászok feketelistája

A fejvadászokról megosztott negatívabbnál negatívabb vélemények mindennaposak (sajnos sokszor teljesen jogosan). Eljött azonban az ideje, hogy megmutassuk az ő feketelistájukat is, merthogy bizony nekik is van.

2018-08-09
BI

Mi az az üzleti intelligencia, és miért fontos neked? 2. rész: a BI típusai és fejlesztése

Mi ez az üzleti intelligencia és miért fontos nekünk, IT-szakembereknek? Belemélyedünk, hogy miben más egy BI-megoldás fejlesztése és használata, mint egy „hagyományos” programozási feladat. Olvass tovább, mert alaposan beleássuk magunkat a témába!

2018-08-06
informatikai képzések

Informatikai képzések Budapesten – egyetem, OKJ vagy egyéb képzés legyen?

IT szakember szeretnél lenni? Szuper! Nulláról kezded, vagy „csak” továbbképzést keresel? Akármilyen státuszban is vagy, a helyzeted könnyű és nehéz egyszerre, hiszen számtalan képzési forma van a piacon, és nem lehet csak úgy vakon rábökni egyre. Összeszedtünk és bemutatunk néhány képzést!

2018-08-01
Elemezz

Kielemeztétek az IThon.info oldalunkat

Mi kérdeztünk, ti válaszoltatok, ötleteltetek, darabjaira szedtétek az oldalt és most elmondjuk, hogy ki nyerte meg az Epic székeket!

2018-07-27
Üzleti intelligencia alkalmazások

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Üzleti intelligencia… egy fogalom, amit mostanában egyre többet hallani, mégis kevesen ismerik a pontos jelentését. Mi tartozik bele az üzleti intelligenciába, mi nem, és IT szakemberként mennyit érdemes erről tudnod? Válaszok a cikkben :)

2018-07-24
Átlagkeresetek Magyarországon

Átlagkeresetek Magyarországon szakmák szerint

Mennyit keresünk mi, magyarok átlagosan? Melyik szakma fizet a legjobban, és melyik az ami csak „éhbért” ad? Hova menj, ha sokat akarsz keresni?

2018-07-23