„Ipar 4.0? Á, ez még csak a 3.5-ös verzió”

Óriási a hype az „ipar 4.0” körül, ami a 4. ipari forradalom kódneve. Mondhatjuk, hogy ipari informatika-berkekben a csapból is ez folyik. De valóban itt tartunk már? - Com-Forth vendégblog 1. rész.

2018-04-23
Brain Store

AHa! Brain Store néven startup programot indít az Antenna Hungária

Budapest, 2018. április 9. – AHa! Brain Store néven indít vállalati akszelerációs programot az Antenna Hungária.

2018-04-17
DevOps, PHP programozás

Építészmérnöktől a programozóig: Hadadi Péterrel beszélgettünk

Négy kategóriából kettőben dobogós eredményeket ért el a teljesen más területről érkező versenyző: DevOps témakörben első, míg PHP programozásban a harmadik .helyet szerezte meg Hadadi Péter, akivel többek között a fiatalok informatikai pályára való tereléséről is beszélgettünk.

2018-04-17

AI és IoT az adatmenedzsmentben

Az IoT (Internet of Things - dolgok internete) elterjedésének köszönhetően bárki számára elérhetőek az olcsó szenzorok és mérőeszközök, melyek ma már nem csak megfigyelésre jók, hanem intelligens eszközként egészítik ki környezetünket. Az AI előretörésével pedig új, soha nem látott távlatok nyílnak.

2018-04-03
Év IT Állása

Megtaláltuk az év IT állásait!

Az IThon.info csapatában tavaly év végén célul tűztük ki, hogy megtaláljuk azokat az informatikus állásokat, amelyekben a legszuperebb itthon dolgozni. Megvan a végeredmény!

2018-04-03

Emberek a digitális transzformáció mögött

Ahogy a digitális kor szülöttei belépnek a munka világába, elengedhetetlen hogy az ő eszközeikkel és nyelvükön szóljunk hozzájuk. Egy – egy technológia alkalmazása önmagában – emberek nélkül, nem old meg semmit.

2018-03-28