Megosztás:

Mielőtt nekiláttunk volna az IThon.info weboldal első nagyobb szabású “ráncfelvarrásának”,  arra buzdítottuk olvasóinkat, hogy mondják el a véleményüket arról, hogy mi az ami jól működik az oldalunkon, és mi az amit inkább felejtsünk el, milyen irányba szeretnék látni a fejlődést a site-on belül mind UX – UI szempontból, mind tartalmilag.

Összesen 147 átfogó kitöltés érkezett a felhívásra, amiből most összeállítottunk egy rövid összefoglalót:

Legtöbb észrevétel toronymagasan a munkáltatói és képzés profilokon található lenyíló tabokra érkezett, hogy fárasztó lenyitogatni őket. Több kitöltőnk is szívesen látott volna “tól-ig” bérsávokat az egyes munkáltatói profiloknál, valamint szívesen értesülne cégekre, vagy képzéskre jellemző nemek arányáról :). Igyekszünk érte tenni, hogy első sorban információs platformként, ne klasszikus értelemben vett állásportálként tekintsenek ránk, mégis a nyitott pozíciókra irányuló keresési lehetőséget sokan hiányolták.

Követés funkció kapott hideget-meleget, egyesek szerint nagyon jó ötlet, hogy inkognitóban követhetik azokat a cégeket és képzéseket amelyekre kíváncsiak, és garantáltan értesülhetnek a változásokról az adatlapunkon. Mások szerint kapnak így is elég hírlevelet, nincs szükség egy újabb adagra és teljesen felesleges az egész! Még jó, hogy ezt ez után sem lesz kötelező használni 🙂

Szerencsére bőven kaptunk pozitív kritikát is.

A legnagyobb népszerűségnek a szűrési preferenciák elmentésének opciójára érkezett, ami nagyon alap dolognak tűnhet, de sok portálról mégis hiányzik. Egy egyetemista hallgató elmondása szerint a részletes keresési feltételekben szinte bármit be tudott állítani, egy másik válaszadó szerint pedig IT szférán kívülre is érdemes lenne kiterjeszteni az oldal struktúráját.

A jövőben igyekszünk megfontolni minden javaslatot és kritikát, de már biztosan várjátok, hogy ki nyerte meg a 3 db Epic gerinckímélő gamer szétet a Caseking Hungary felajánlásával, íme a nyertesek:

  • Legeredetibb vélemény díja: Szilárd Tamás

  • Legátfogóbb kritika: Kondor-Tóth Gábor

  • Leginnovatívabb fejlesztési javaslat: Guzsik Dávid József

Guzsik Dávid

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kitöltőnek a véleményeket, építő jellegű kommenteket, hamarosan Ti is láthatjátok a végeredményt, ugyanis ősszel egy teljesen megújult oldallal fogunk megjelenni. A nyerteseknek pedig gratulálunk, már át is vették az ajándékaikat!

Amennyiben szeretnél hasonló játékokban részt venni, kövess minket a Facebook oldalunkon friss információkért!


Megosztás: