Szólj be nekünk, és egy Epic széket kaphatsz cserébe!

Egyéb Olvasási idő:2 perc

Epic szék

Kampányunk, amiben arra kérünk titeket, első sorban IT-szakembereket, UX – UI designereket, a gamereket, a programozókat, és úgy általában mindenkit, akinek köze van az IT-területhez, hogy mondja el a véleményét, és segítsen nekünk jobbá tenni az oldalt! A legjobb, legkreatívabb ötleteket pedig még meg is jutalmazzuk. Ismerd meg az Epic gamer/irodai székcsaládot, ami kész főnyeremény!

Miért pont egy széket választottunk ajándékba? Mert valami olyat szerettünk volna, aminek hosszú távon hasznát veszitek. Egy okostelefon jövőre kimegy a divatból, jön helyette drágább, jobb, modernebb – de a gerincedre 40-50 év múlva is szükséged lesz.

Az Epic széket a CaseKing ajánlotta fel a résztvevőknek, kereskedelmi ára körülbelül egy  felső kategóriás okostelefonnal van egy szinten, mégis sokkal, de sokkal többet ér – a gerinced hosszú távú egészségét nyerheted most meg. És ne tagadjuk le, mellesleg igen menőn is néz ki.

Mi is az az Epic szék?

A Noblechairs Epic szériája egy olyan, ergonomikus gamer/irodai székcsalád, amiben sok órányi munka vagy játék után sem gémberedsz el, nem fájdul meg a hátad, nem görbül meg a gerinced. Ezen felül pedig tartós, könnyen tisztítható, és dizájnos kialakítású is, mondhatni örök darab.

Nézzük a technikai paramétereket:
  • támogatja az egészséges testtartást – kitűnő minőségű
    hideg, szellőző hab van a belsejében
  • fej- és deréktámasz, hogy kényelmesen ülj
  • könnyen tisztítható: ha kiborul a kávéd, csak le kell törölni
  • a karjaid kényelméről 4 dimenzióban mozgatható kartámasz gondoskodik
  • a halk görgők csak úgy siklanak a padlón, nem zavarják a család többi tagját (60 mm, gumírozott)
  • 90-135 fok között állítható a támla attól függően, hogy dolgozol, vagy inkább hátradőlve filmeznél
  •  hinta funkció
  •  max 120 kg terhelhetőség
  •  tartós ugyanakkor kellemes tapintású anyaghasználat

A szék annyira jól néz ki és annyira kényelmes, hogy egyértelműen kiérdemelte az Epic márkanevet.

A gyártóról

A Noblechairs amúgy is kiemelkedő az ergonomikus székek piacán, kizárólag a prémium kategóriában utaznak, ebben pedig elég nagy tapasztalatuk van már. A székek formája kicsit trón-szerű, kicsit versenyautó-feeling, ami nem is véletlen, hiszen kifejezetten a versenysportból ihletődtek a tervezők. És legyünk őszinték, a honlapjukon a szék tényleg iszonyatosan jól mutat a kiállított sportkocsi mellett.

Vigyázz, mert csak egy gerinced van!

Érezted már azt egy hosszú munkanap, vagy éjszakába nyúló gaming-session után, hogy az egész tested mintha recsegne-ropogna? Volt már olyan, hogy teljesen elzsibbadt a hátsód, a lábaid vagy „beállt” a nyakad? Az emberi szervezetet nem arra találták ki, hogy egész nap egy helyben üljön, pláne nem görbén, vagy rossz pózokban. Márpedig a legtöbben rosszul ülünk, főleg, ha erősen koncentrálunk valamire: közelebb hajolunk a monitorhoz, rágyógyul a kezünk az egérre, begörbítjük a hátunkat, felhúzzuk a vállunkat és felvesszük a jellegzetes „teknőc-tartást”.

Persze tudjuk a suliból, meg szüleinktől, hogy egyenesen kell ülni, előre nézni (igazán eminensek a kezüket is hátra tehetik, bár úgy nehéz kattintgatni), de a legtöbb széken ez minden, csak nem kényelmes.

Ha tehát most belevágsz a honlapunk elemzésébe, akkor nem csak hasznos tagja leszel az IT- társadalomnak (azzal, hogy segítesz jobbá tenni a honlapunkat), hanem a gerincednek is jót tehetsz! (Meg a szobádnak is. Ez a szék tényleg iszonyatosan jól néz ki.) Összesen 3 db szék talál gazdára, díjazni fogjuk a “legeredetibb véleményt”, “legátfogóbb kritikát” és a “leginnovatívabb fejlesztési javaslatot”!

Felkészülni, vigyázz, kész, elemezz!