Megosztás:

Az IThon.info csapatában folyamatosan azon munkálkodunk, hogy népszerűsítsük a hazai IT piacot, mutassunk meg többet cégekről, képzésekről. Mitől is jó egy állás az informatika világában? Erre a kérdésre kerestük a választ  az Országos IT Megmérettetésen.  Feltett kérdésünkre, miszerint “Melyek a jó informatikus állás legfőbb ismérvei?”, több mint 2200 szakmabelitől kaptunk visszajelzést.

 

 
 

Azt már tudjuk, hogy általánosságban mit gondoltok arról, mik szükségesek az ideális pozícióban, mi viszont szeretnénk megtalálni 2017 legjobb és valóban létező IT-s állásait idehaza!  Megkérdezhetnénk a HR-eseket, vagy a fejvadászokat, hogy szerintük melyek most a piacon elérhető legszuperebb  pozíciók, de az vajon mennyire lenne hiteles?! Senki nem tudhatja ugyanis hitelesebben és pontosabban azt, hogy az informatikában feladatkör szempontjából mi ma a legjobb, mint Ti, akik benne dolgoztok.

Mutasd meg, hogy itthon is érdekes és tartalmas állások, valódi szakmai kihívások vannak, és nem kell a szomszédba mennünk, hogy jól érezzük magunkat a mindennapi feladatokban! Abban, hogy van mit megmutatni, szinte biztosak vagyunk, ugyanis júniusi felmérésünk során több mint 300 céget neveztetek meg a “legjobb hazai munkaadók” listáján, ahová érdemes hazajönni dolgozni IT-sként, és közel ötezren vettetek részt a szavazásban és voksoltatok a cégek valamelyikére.

Ezúttal azokat a magyar szakembereket keressük, akik azonosulni tudnak az említett vízióval, vagyis, hogy itthon is meg lehet találni álmaink IT állását – sőt, éppen ebben a pozícióban ülnek!

Ha egyetértetek a fentiekkel, legyetek Ti is azok között, akik népszerűsítik a hazai lehetőségeket és hallatják hangjukat!

Dőljetek tehát hátra a karosszékben, zavarjátok ki a főnököt, tegyétek a lábatokat az asztalra és töltsétek ki az alábbi adatlapot! A megadott szempontrendszerek alapján – mely a kutatáskor megjelölt 4 legtöbb szavazatot kapott tényezővel egyezik meg – meséljétek el, véleményetek szerint hazai földön miért a Ti helyetek a legjobb második otthon. Vagyis  2017 legjobb IT állása miért a tiétek! Írd le röviden pár sorban és segítünk utána kifejteni!

Három kategóriában keressük az idei év csúcs állásait: junior szint, szenior szint és vezető szakértői szinten.

A legérdekesebb öt-öt történetet segítünk kifejteni és megszavaztatjuk a szakma szereplőivel, kivel cseréltek volna legszívesebben munkakört a 2017-es évben.

Határidő: 2018.01.19.

Keressük az év IT állását!

Az űrlap kitöltése önkéntes alapon történik, egy felmérés részét képezi. A beérkezett adatokat nyilvánosan nem publikáljuk!
  • (Cégnév megadása)
  • (Pozíció/terület megnevezése)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Tovább az eredményhirdetéshez!


Megosztás: