Neked fontos a segITség?

Fontos neked informatikusként a környezet védelme? A hátrányos helyzetűek támogatása? Szeretnél egy jobb világban élni, ahol az emberek odafigyelnek egymásra és segítenek a másiknak? Szeretnéd, ha a munkáltatód számára ezek ugyanolyan fontos értékek lennének, mint neked?

2018-06-14
Másodállásban végezhető szakmák

Másodállásban végezhető munkák

Szeretnéd kitanulni az IT szakmát, de nincs rá időd? Jó lenne átnyergelni egy új területre, de nem akarod elengedni a biztos munkahelyedet? Gondoltál már arra, hogy talán nem is kell kompromisszumokat kötnöd?

2018-06-12

Hogyan lehetsz Software Product Manager?

Ma az IT-ban egyre több olyan pozíció van, ami több nagymúltú szakma határán egyensúlyozva állít elő értéket nap, mint nap.

2018-05-31
OKJ-s képzés

Milyen OKJ-s képzést érdemes tanulni?

…hangzik el sokszor a kérdés, amikor az ember pályaválasztás előtt áll. A jó hír az, hogy rengeteg, informatikai témájú képzést és tanfolyamot lehet találni, OKJ-s, felsőoktatási, és „sima” intézményekben is. A rossz hír az, hogy ezek közül nem mindegyik egyformán jó. Most segítünk választani!

2018-05-30
Kompetenciafejlesztés agilis csapatokban

Kompetenciafejlesztés agilis csapatokban, avagy hogyan fejlődhet leghatékonyabban a fejlesztő?

A fejlesztői munka nem állandó mesterség: a megszerzett tudás nem örök, azt napról napra fejleszteni, bővíteni, frissíteni kell. Bármely fejlesztőcégnek is érdeke, hogy ezt aktívan támogassa. A Betsson Groupnál pontosan ezt tesszük – megmutatom, pontosan milyen módszereket alkalmazunk.

2018-05-24
gyerekmondókáskönyv

Elkészült az első gyerekmondókáskönyv a digitális kor mesterségeiről

A verseket az NNG felkérésére Varró Dani gyerekköltő írta, a kiadvány ingyenesen letölthető! (x)

2018-05-23