sportfogadás

Fogadjunk, hogy Te is szívesen kipróbálnád! – Az online sportfogadás fejlesztői szemmel

Manapság számos izgalmas projekt és téma közül választhatunk, ha fejlesztéssel foglalkozunk, szinte minden iparág megvetette a lábát hazánkban is.

2018-10-12
Ivanics Péter

Mi kellett, hogy hazagyere? – Interjú Ivanics Péterrel

Régebbi olvasóink emlékezhetnek Péterre, akivel tavaly készítettünk interjút, amikor Helsinkiben dolgozott iOS fejlesztőként. Akkor nem tervezte a hazaköltözést – most mégis Pécsett él, és úgy fest, hogy itthon is marad. Mi történt tavaly óta, mi kellett, hogy hazagyere?

2018-10-10
Digitalizáció

Digitalizáció és mesterséges intelligencia nem high-tech cégeknél?

Mit jelent a digitalizáció a gyakorlatban olyan hagyományosabb iparágak és szakmák számára, melyek nem elsősorban az informatikában mozognak? Mit tehet egy a „földhöz közelebb lévő” szervezet, hogy versenyben maradjon és részesülhessen a technológia nyújtotta előnyökből?

2018-09-28
Audi

Mérettesd meg magad – az Audi Hungariánál is! (x)

Miért tartjuk fontosnak az Audi Hungaria Információ menedzsment területén, hogy támogassuk a II. Országos IT Megmérettetést és azon belül külön felhívjuk a figyelmet a Tesztautomatizálás és az IT biztonság kategóriákra?

2018-09-28
Infotér

Idén is vár az Infotér Konferencia Balatonfüreden (x)

Mesterséges intelligencia, önvezető autók, globalizáció, Ipar 4.0, futurisztikus gyártási technológiák, támogatási források – a 9. Infotér Konferencia hasznos előadásokkal nyitja meg kapuit az informatika és a technológia szerelmesei előtt Balatonfüreden, október 9-én.

2018-09-28
Weboldalkészítés

Hol kezdenél bele a Weboldalkészítésbe?

Ugye milyen jó lett volna, ha annak idején, amikor elkezdtél weboldalkészítéssel foglalkozni, lett volna egy összegyűjtött "induló pack", ami alapján egyszerűen bele tudtál volna vágni a tanulásban?

2018-09-26