Kínában terjeszkedik NNG

Kínában terjeszkedik az NNG

A világ legnagyobb autópiacán növekszik a hazai autóipari szoftverfejlesztő, a vállalat több mint 50 főt foglalkoztat majd a hamarosan megnyíló, új fejlesztői központjában, Sanghajban. (x)

2018-03-12
Automatizált HR

Interjú egy szoftverrel

Kíváncsiak voltunk, hazánkban mi a helyzet a kiválasztási folyamatok automatizálása terén: mesterséges intelligenciával működő HR-es lányt nem, de izgalmas új megoldásokat találtunk.

2018-03-08
Év IT Állása

Segíts nekünk megtalálni a tavalyi év legjobb hazai IT állását! – Szavazz!

Az IThon.info csapatában tavaly év végén célul tűztük ki, hogy megtaláljuk azokat az informatikus állásokat, amelyekben a legszuperebb itthon dolgozni. Most Rajtad a sor: segíts kiválasztani azt, amire Te is büszke lennél!

2018-03-07
Social Media

Like & Share – Mit rejtenek social media adataink?

Egy cégnek sok megjelenése lehet különböző social media felületeken, legyen az Facebook, LinkedIn vagy Twitter. Ezek az aktivitások nagymennyiségű adatot generálnak, melyek értékes információkat rejtenek a vállalatok számára.

2018-03-05
nemek közti egyenlőség

IT-s karrierrel a nemek közti egyenlőségért

A Missouri Egyetem kutatóinak közelmúltban publikált kutatása szerint minél alacsonyabb egy országban a nemek közti egyenlőség, annál több lány tanul IT-s, műszaki vagy tudományos szakokon.

2018-03-03
Adatvirtualizáció

Adatvirtualizáció

Régóta a vállalatok rendelkezésre áll, sokoldalú felhasználhatósága ellenére mégis méltánytalanul kevesen élnek az adatvirtualizáció nyújtotta előnyökkel. Számos értékteremtő adatmenedzsment megoldást kínál, ezeket az alábbiakban mutatjuk be.

2018-03-01