12 szempont akadálymentes honlapkészítéshez

Hogyan tegyünk egy honlapot akadálymentessé?

2018-08-14
egyéniség

Az egyéniség, a karakter ami előre visz

Az IT világában a fejlődés nem csak a technikai tudásban mutatkozhat meg, sokat jelent, ha a személyiséged, belső értékeid is tudnak fejlődni. Főleg, hogy a szakterületek sokfélesége és a rendszerek összetettsége miatt a csapatjáték egyre fontosabb. Akkor most az egyéniség érték, vagy sem?

2018-08-14
IT-s nők

szavazz! – Szerinted mennyire lesznek sikeresek a informatikus NŐK?

Közismert tény, hogy az informatika területén sokkal nagyobb arányban dolgoznak férfiak, mint nők. Egyre többen tesznek is azért a cégek közül, hogy javítsák az arányokat. Mindemellett sokan vitatják, hogy egyáltalán szükség van e erre. “Miért nem lehet egy szakma csak a férfiaké?

2018-08-13
Országos IT megmérettetés

Az I. Országos IT Megmérettetés kiemelkedő tehetségei: Interjú Fehér Józseffel

“A hálózatbiztonságé a jövő!” - Az Országos IT megmérettetés hálózati ismeretek kategóriájának győztesével, Fehér Józseffel beszélgettünk.

2018-08-09
Országos IT Megmérettetés

Az I. Országos IT Megmérettetés kiemelkedő tehetségei: Interjú Hadadi Péterrel

Építészmérnöktől a programozóig: Hadadi Péterrel, az I. Országos IT Megmérettetés szerteágazó ismeretekkel rendelkező résztvevőjével beszélgettünk!

2018-08-09

HR-es bőrbe bújva

Te mit tennél, ha egy napot a HR-esek között kellene töltened? Örülnél, hogy végre helyreteheted őket? Vagy lehetőséget adnál nekik, hogy bizonyítsanak? Esetleg megpróbálnád az ő szemszögükből látni a helyzetet?

2018-08-09